Miekie rocks

Opgehaald: 7% Teamleden: 5 Doel: €15.000

Marieke blijft altijd ook na 22 jaar op zoek naar mogelijkheden om haar gezondheid beter te krijgen, daarom zal een deel van het geld gaan naar onderzoeken & medicatie. Dit wordt allemaal niet vergoed, dus een bijdrage hiervoor is enorm fijn!

Werken voor een werkgever in vast dienstverband is door de Lyme niet werkbaar. Onder meer daarom is Marieke ondernemer. Het geeft haar de flexibiliteit die past en nodig is. Ze is bezig met verschillende dingen en steekt daar tijd en energie in op de momenten dat dit kan. Ze heeft een goede combinatie gevonden van zaken die ze kan doen in slechte weken, om toch lekker bezig te zijn en dingen die ze kan doen als er net wat meer energie is.

Maar als Lyme patiënt moet je roeien met de riemen die je hebt. Dit betekent vooral dat de tijd die Marieke in het ondernemen kan steken beperkt is. Ze wil graag stappen zetten, zorgen dat ze komt waar ze wil komen. De donaties via Lopen voor Lyme gaan haar helpen sneller daar te komen waar ze wil komen: in alle rust en vrijheid ondernemen op een manier die bij haar past. Ze kan met meer rust haar bedrijven/plannen/ideeën verder uitwerken en uitbouwen. En ook heel belangrijk: rust pakken als dat noodzakelijk is!

Zij wil het geld dat hier wordt gedoneerd gebruiken om een team van mensen om zich heen te verzamelen dat haar kan helpen haar bedrijven uit te bouwen. Zonder lopen voor Lyme zal Marieke haar doelen ook zeker halen, maar dit zou dingen in een stroomversnelling kunnen brengen. Dat gunnen wij haar en zij zichzelf ook!

Social media