Miekie rocks

Opgehaald: 81% Teamleden: 5 Doel: €15.000

Marieke is al 22 jaar ziek en sinds een aantal jaar weten we dat ze de Chronische ziekte van Lyme heeft. Een zeer ingrijpende ziekte die ze dapper draagt. Voor de behandeling is Marieke in België terecht gekomen, omdat ze in Nederland niet verder kwam.

Eind maart is Marieke gestart met een voor haar heel nieuw behandeltraject en ook nu hopen we met elkaar op resultaat. Iets nieuws proberen klinkt logisch maar dat is het zeker niet! Want in het verleden is gebleken dat niet één patiënt hetzelfde is en succes bij de één niet betekent dat het bij de ander ook werkt. Niets proberen is echter ook geen optie dus Marieke gaat er weer voor.

Ze werkt keihard voor geluk, succes, plezier & geeft nooit op. Daar hebben wij als familie ongelooflijk veel respect voor en tegelijkertijd voelt het machteloos, want voor je familie en geliefden wil je niets dan goeds. Als familie willen wij graag iets voor haar doen en dat kon eigenlijk nooit, tot nu!

Wij gaan er alles aan doen om een top bedrag binnen te halen. Met dit geld zal Marieke de broodnodige onderzoeken, medicijnen en behandelingen betalen en wie weet met meer ruimte en perspectief de toekomst tegemoet treden.

Knallen en nooit opgeven doet ze sowieso, wij willen haar op deze manier dat steuntje in de rug geven. Vind je het leuk om ons hierbij te helpen? Dat kan! Sponsor een van ons en jouw bijdrage komt direct bij Marieke terecht.

Alvast onwijs bedankt! 💚

#teamMiekieRocks

Social media