Nieuw Leven voor Sas

Opgehaald: 68% Teamleden: 14 Doel: €10.000

Al jarenlang vecht Sas tegen de verschrikkelijke ziekte van Lyme met de daarbij behorende co-infecties. De ziekte van Lyme heeft het leven van Sas zo beïnvloed, dat er nog maar weinig lichtpuntjes in haar dag zijn. Het meeste van de tijd voelt het als overleven en haar dagen bestaan voornamelijk uit liggen op het bed en de bank. Sas heeft ondragelijke (zenuw) pijnen in haar hele lichaam, onstekingen aan haar evenwichtsorgaan en hele nare darm- en miltklachten.

Sas heeft de ziekte van Lyme opgelopen door een tekenbeet op een vakantie in Italië 17 jaar geleden. Door een salmonellabesmetting, vrij kort daarna, was haar immuunsysteem niet in staat om de bacterie en de co-infecties aan te kunnen. Hierdoor kreeg ze uitvalverschijnselen in haar benen en heeft ze 2 jaar lang revalidatietrajecten en diverse zenuwblokkade behandelingen moeten ondergaan. Helaas was toen nog niet duidelijk dat het om de ziekte van Lyme ging. In de jaren die volgden, ging ze zich lichamelijk steeds slechter voelen, voedselintoleranties, zenuwpijnen en ontzettend veel darm- en miltklachten. Na veel bloedonderzoeken die zijn uitgevoerd in Duitsland en Amerika, kreeg ze in 2016 de diagnose ziekte van Lyme.

De afgelopen jaren heeft Sas diverse behandelingen geprobeerd (teveel om in detail te benoemen) en medicijnen en supplementen genomen om van deze verschrikkelijke ziekte af te komen. Van diverse antibiotica kuren, injecties met bijengif, high-dosis ozon therapie bij een ILADS arts en ook de stamcel behandeling in Duitsland. Niets heeft tot nu toe geholpen en Sas voelt zich alleen maar slechter worden.

Sas wil zo graag weer een “normaal” leven. Een leven waarin ze samen met haar man kan genieten van hun 2-jaar oude zoontje.

In februari 2020 zal Sas starten met nieuwe behandelingen bij prof. De Meirleir in Belgie. In februari wordt het definitieve behandelplan duidelijk. Op dit moment zijn er al veel testen ingezet om tot dit nieuwe plan te komen. De kosten van deze testen en consulten waren tot nu toe al 2500 eur. De verwachting is dat de totale kosten van de behandelingen, consulten, en supplementen volgend jaar alleen al ruim 10.000 eur gaan kosten. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

We hopen met het evenement een mooi bedrag voor Sas op te halen zodat zij haar behandelingen voort kan zetten volgend jaar en dat er eindelijk een keer positief nieuws komt. We gaan ervoor!!

Social media