Ren je rot voor Charlot

Opgehaald: 100% Teamleden: 19 Doel: €10.000

Charlotte heeft de Ziekte van Lyme in vergevorderd stadium. De Lyme bacterie en meerdere co infecties zijn bij haar verspreid over haar hele lichaam, en vooral erg actief in haar hersenen en zenuwstelsel. Daarnaast heeft zij de vorm die zich verstopt (persister forms) en dus moeilijk te bestrijden is. Hierdoor slaan behandelingen moeizaam aan. Sinds Charlotte’s diagnose 2 jaar geleden is er veel gebeurd. Zij is 2 keer naar Duitsland geweest voor infusen, en volgt nu nog steeds thuis een behandelprotocol waar ze elke dag enorm veel medicijnen voor moet nemen. Daarnaast heeft ze ook meerdere ondersteunende therapieën die haar helpen herstellen. Hiervan word niks of nauwelijks iets vergoed.

WAAROM DOEN WE MEE?
Na alle behandelingen is er gelukkig inmiddels wat vooruitgang zichtbaar. We zijn alleen nog niet bij de eindstreep en om vooruit te kunnen blijven gaan, moet ze voorlopig nog door met behandelen. Doordat haar behandelingen niet of nauwelijks vergoed worden komt Charlotte na het betalen van medicijnen, consults met artsen en ondersteunende therapieën, nu maandelijks te kort. Hierdoor kan zij op dit moment niet verder met haar behandelingen en daarom willen we opnieuw meedoen met lopen voor Lyme dit jaar om geld op te halen zodat zij kan blijven vechten.

WAAR GAAT HET GELD NAARTOE?
Alle behandelingen en medische kosten de afgelopen 2 jaar hebben meer dan 25.000 euro gekost. Hiervan hebben we 10.000 opgehaald met crowdfunding, de rest heeft ze zelf (met behulp van haar ouders) betaald. De gemiddelde kosten van een Lymepatiënt als Charlotte (vergevorderd stadium en neurologische schade) zijn vaak rond de 10.000 per jaar. Op het moment komt Charlotte ongeveer 500 euro per maand te kort en moet ze nog minimaal een jaar door met behandelen. Omdat de kans op terugval op dit moment bij haar erg groot is en er ook vaak hoge, onvoorziene kosten bijkomen (denk aan bloedtesten) willen we streven naar 10.000 euro zodat zij de komende 2 jaar in ieder geval kan blijven vechten voor herstel.

HOE KUN JE HELPEN?
> DONEREN // Hieronder kun je het team steunen door 1 van de lopers te selecteren. Je kiest dan een bedrag en klikt op doneer. LET OP! Na het kiezen van het bedrag krijg je het rekeningnummer van Charlotte op je scherm te zien en moet je zelf het geld overmaken ovv van het factuur nr. Er komt dus geen IDEAL scherm. Het geld wat de lopers ophalen gaat direct naar de behandeling van Charlotte

> SPONSORACTIE // Heb jij een leuk idee voor een sponsoractie? Of wil je je tijd inzetten door mee te helpen met 1 van de sponsoracties die we als team organiseren? Alle hulp is welkom! Stuur ons een berichtje!

> DELEN // We beseffen dat niet iedereen financieel of qua tijd kan bijdragen. Je helpt ons ook al enorm door deze link te delen met je netwerk en te liken/reageren op onze berichten. Samen zorgen we dan dat haar verhaal bij meer mensen terecht komt.

For internationals: you can also Donate through Paypal
https://www.paypal.me/renjerotvoorcharlot

Bedankt voor je steun <3

Social media

 

De lopers