Sharon’s Warriors

Opgehaald: 37% Teamleden: 7 Doel: €5.000

Hoi allemaal,

In 2018 hebben wij als team ‘Sharon’s Warriors’ met allemaal toppers geld ingezameld tijdens ‘Lopen voor Lyme’. Dit geld heb ik kunnen gebruiken voor een behandeling, en ik ben jullie daar eeuwig dankbaar voor! Zonder dit team en alle donaties, had ik nooit kunnen starten aan een behandeling en zou ik nooit zijn waar ik nu ben!

Helaas zijn we op het punt gekomen dat het ingezamelde geld al een tijdje op is, en ik en mijn ouders zelf de behandeling niet lang meer kunnen bekostigen. Ik vind het heel moeilijk om wederom te moeten vragen om financiële steun maar, geen geld betekent geen behandeling, en geen behandeling betekent achteruitgaan. Aangezien ik momenteel vooruit ga, zou het zonde zijn als ik nu met de behandeling zou moeten stoppen. Daarom heb ik besloten om ook deze editie mee te doen aan ‘Lopen voor Lyme’.

•Wat voor behandeling volg ik nu eigenlijk?•
Ik ben in behandeling bij Martine Sira, een natuurkundige therapeut (alweer 32 jaar ervaring met o.a. een behandeling voor de ziekte van Lyme) die precies weet wat je lichaam wel of juist niet nodig heeft. Doormiddel van o.a. bioresonantie, frequentie therapie volgens de Trikombin, fotonen therapie d.m.v. Hyperfoton 3D en de Bionics met bijbehorende BTN-3 en de LTN-Pro kasten waar alle frequenties inzitten om Lyme grondig aan te pakken in het lichaam en de eventuele aanvullende supplementen behandeld ze mij, en probeert ze de borrelia bacterie te elimineren. Martine zoekt met behulp van haar apparatuur wat er allemaal in het lichaam aanwezig kan zijn, dus wat ons immuunsysteem ondermijnt. Voorbeelden hiervan zijn het Epstein-barrvirus, Pfeiffer, Herpes varianten, Schimmels o.a. door gebruik van Antibiotica en niet ter vergeten zijn zware metalen (o.a. amalgaamvullingen) die lichaam kunnen belasten. Wordt dit niet eerst aangepakt met de behandelingen volgens Martine, dan loop je vast in je herstel van Lyme. Ook wordt het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam geactiveerd. Op deze site kun je meer vinden over de behandeling die ik daar onderga: https://www.cvig.nl/borreliose-ziekte-van-lyme?from=specialisaties
Ieder persoon is anders dus wordt ook iedereen anders behandeld. Dat maakt het ook zo effectief.
Momenteel gaat het beter door de behandeling, ik kan weer kleine afstanden lopen, ik kan beter tegen prikkels en ik merk dat ik weer wat meer aankan/sneller herstel na inspanning. Vergeleken met waar ik vandaan kom: Weinig tot niet naar buiten, gebruik van een rolstoel, een zonnebril tegen fel licht en een noise canceling koptelefoon tegen geluid is dit natuurlijk hartstikke positief!

HOE WERKT DONEREN:
1) Kies een Loper die je wilt steunen
2) Kies een bedrag die je wilt doneren
3) Maak het geld over met het factuurnummer die u in de mail krijgt.

LET OP!
Na het kiezen van het bedrag krijgt u een mail met de verdere instructie, het geld maakt u over naar de rekening van Sharon.
Er komt dus geen IDeal scherm!

Social media