Stappen voor Fleur

Opgehaald: 100% Teamleden: 19 Doel: €10.000

De behandeling wordt niet vergoed en daarom doen wij mee als team met Lopen voor Lyme op 4 april 2020 om geld op te halen om de hoge kosten van bloedonderzoeken, behandelingen en medicijnen te kunnen betalen. Dat Fleur weer beetje bij beetje kan leven in plaats van alleen overleven. Het geld wat wordt opgehaald gaat direct naar de bankrekening van Fleur. Daarnaast vinden wij het belangrijk meer bekendheid en bewustwording rondom de ziekte van Lyme te creëren.

Fleur is een positieve meid van 24 jaar oud. Ruim zeven jaar lang liep zij rond met onverklaarbare klachten wat leidde tot misdiagnoses. Drie jaar geleden werd zij ernstig ziek en werd de ziekte van Lyme vastgesteld. Een diagnose die helaas veel te laat kwam.
De altijd zo energieke, enthousiaste meid die het liefst altijd omringd is door mensen is nu door Lyme opgesloten in haar eigen lijf en huis. Haar grootste droom om verloskundige te worden heeft ze moeten laten gaan, maar om de ‘oude Fleur’ te worden zal ze nooit loslaten!
Dagelijks kampt ze met ernstige klachten. Geluid kan ze bijna niet verdragen. Ze is al 3 jaar afhankelijk van de rolstoel en haar immuunsysteem is ernstig verstoord wat zorgt voor onder andere terugkerende longontstekingen. De ziekte dwingt haar om vele dagen eenzaam op bed te liggen.

Update: ons team heeft de 100% bereikt! Wauw. Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar voor alle donaties. Het sponsoren kan nog tot de loop op 4 april 2020. Elke extra euro die wij ophalen helpt Fleur langer op weg de behandelingen te kunnen bekostigen. Alle beetjes helpen en onze dank is heel groot!

Social media

 

De lopers