Stappen vooruit #Team Simone

Opgehaald: 30% Teamleden: 8 Doel: €5.000

Afgelopen september heeft Simone haar stamcel behandeling gehad bij Villa Medigrün in Duitsland. Om de nazorg / behandelingen te blijven bekostigen doen wij dit jaar weer mee aan Lopen voor Lyme. Simone gaat zelf ook proberen een rondje te lopen, wat een uitdaging zou zijn voor haar. Erg moedig van haar en zou mooi zijn om haar hierbij te steunen.

Simone heeft afgelopen jaren veel behandelingen gehad en het was erg zwaar. Maar ze is een enorme doorzetter.
Ondanks alle pijn blijft ze altijd samen met haar arts bekijken hoe ze dingen kunnen verbeteren en blijft ze altijd positief.

Ze heeft veel schade opgelopen door de ziekte van Lyme en zou hiervoor veel tijd nodig moeten hebben om stapje voor stapje te gaan herstellen.
Haar stamcellen zullen haar hierbij gaan helpen maar ze zou regelmatig terug moeten naar de kliniek voor ondersteunende infusen, bloedtesten.
Elke 2 a 3 maanden heeft ze een plan en daarna kijkt ze met haar arts weer waar ze staat.
Zo kunnen ze de supplementen weer aanpassen die nodig zijn. Deze moeten natuurlijk ook weer ingekocht worden. Dit is een behoorlijk kostenplaatje elke maand weer.
Ook zou ze binnenkort weer starten met thuis infusen en extra injecties voor haar immuunsysteem om een extra boost te geven om haar stamcellen. En voor alle infecties/ontstekingen/virussen die ze heeft in haar lichaam.
Het appartement waar ze verblijft als ze in Duitsland is en de reis moet elke keer bekostigd worden.

Ook in Nederland volgt ze een protocol met behandelingen zoals fysiotherapie, manueel, osteopathie, accupunctuur, en wil ze gaan starten met neurologisch training die helaas niet vergoed wordt maar wel nodig is voor de neurologische schade. Ook heeft ze veel ondersteuning nodig voor haar spieren en gewrichten die altijd pijn doen en de extreme zenuwpijnen ( vooral in haar gezicht).
Ook zit ze in het hoogste zorgpakket maar heeft ze naar een paar maanden haar zorgpakket vergoedingen op.

Al met al zijn het hele hoge kosten die helaas zo goed als niet vergoed worden in Nederland.
We hebben een streefbedrag van 5000 euro maar hebben voor alle behandelingen/nazorg meer nodig maar we zijn al zo dankbaar met deze lieve mensen die voor ons willen lopen.

Social media