Sterk voor Noa

Opgehaald: 2% Teamleden: 6 Doel: €15.000

Noa is een 22-jarige meid die vol in het leven stond toen ze plotseling ziek werd. In de zomer van 2016 werd ze gebeten door meerdere teken en liep ze hersenschade op. Sinds 3 jaar wordt ze ernstig beperkt in haar leven en ondervindt ze klachten van de Ziekte van Lyme. Ze heeft last van extreme vermoeidheid, een verstoord zicht, (visuele)overprikkeling, krachtverlies, pijn en andere ziekteverschijnselen. Veel tijd brengt ze door in een donkere kamer. Het is erg zwaar maar ze geeft de moed niet op en blijft doorzoeken en vechten naar oplossingen.

Na vele artsen in Nederland en een arts in België te hebben bezocht is ze hier min of meer uitbehandeld. Er zijn wellicht mogelijkheden in Amerika maar de behandeling is erg duur en wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Daarom maken wij ons Sterk voor Noa om geld op te halen zodat zij de reis en behandeling kan betalen en een (groot) stuk van haar leven terug kan krijgen. Zodat zij, net als andere leeftijdsgenoten, weer kan genieten van de kleine dingen in het leven en haar dromen na kan jagen.

Maak jij je ook Sterk voor Noa?
Doneren kan door een loper te selecteren, een bedrag te kiezen en de gegevens verder in te vullen. Vervolgens komt u uit op het betaalscherm waar u met Ideal kunt betalen. Het bedrag komt rechtstreeks, zonder tussenkomst van derden terecht op de rekening van Noa.
Namens Noa en het team; alvast hartelijk bedankt!

De lopers:
Myrea Roskam, 22 jaar, Vlissingen. Zelf 8 jaar Lyme-patiënt geweest. Maakt zich nu Sterk voor Noa als teamcaptain.
Bjorn Hoeder, 27 jaar, Vlissingen. Vriend van Myrea en heeft gezien hoe grimmig de ziekte van Lyme is.
Rutger Dinnissen, 24 jaar, Nijmegen. Vriend van Noa die zich graag wil inzetten voor Sterk voor Noa.
Mariska van der Feen, Rotterdam. Noa heeft steun hard nodig, gezien ze momenteel niet verder kan met haar leven, daarom loopt zij voor Lyme om haar vriendin te helpen.
Sam en Nel Litjens, moeder en dochter, Nijmegen. We weten hoe moeilijk Noa het heeft door Lyme en daarbij willen wij haar graag helpen.

Social media