Team Anne Marijn

Opgehaald: 37% Teamleden: 13 Doel: €15.000

Al sinds haar vierde jaar heeft Anne Marijn de ziekte van Lyme. Daardoor kan ze niet studeren na haar gymnasium-examen dat ze dit jaar hoopt te gaan halen. Omdat ze voor een groot deel in een rolstoel zit en nog maar 10% van haar normale energie heeft, is het zelfstandig wonen in een studentenhuis en het oppakken van een zware studie vrijwel onmogelijk. Volgens de reguliere artsen is ze al jaren uitbehandeld.

Twee jaar geleden begonnen de klachten zo ernstig te worden (niet meer kunnen sporten, fietsen, lopen, lezen en veel pijn) dat we een heel intensief traject zijn gestart om Anne Marijn zo gezond mogelijk te krijgen.

Gelukkig heeft ze een behandeling (frequentie/fotonen/elektromagnetische-therapie) gevonden die aanslaat en de kwaliteit van haar leven langzaam weer verbetert. Die behandeling wordt echter niet vergoed, net zoals de vele medicijnen die nodig zijn ter ondersteuning en de hierna noodzakelijke revalidatie, en de kosten zijn hoog.

Ondanks dit alles heeft Anne Marijn vertrouwen in de toekomst. Maar hoe geweldig zou het zijn als ze ook daadwerkelijk uit het leven kan halen wat erin zit! Als ze weer kan lopen en fietsen, kan studeren en werken, op vakantie kan en met vrienden kan uitgaan.
Anne Marijn wilde aanvankelijk niet meedoen met deze actie. ‘Geld vragen’ is moeilijk. Maar toen een groep klasgenoten besloot een team samen te stellen bloeide ze op. Want naast het inzamelen van het broodnodige geld leidt deze sponsoractie ook tot awareness voor de ziekte van Lyme. En dáár wil ze heel graag haar steentje aan bijdragen!

Wil jij daar ook aan bijdragen? En wil je Anne Marijn steunen om behandeling, revalidatie en herstel mogelijk te maken? Sponsor dan een van de lopers uit ons team en help ons om deze toekomstdroom voor Anne Marijn te realiseren en ‘Lopen voor Lyme’ tot een groot succes te maken!

Je kunt doneren via deze teampagina. Kies een loper, kies het bedrag dat je wilt doneren en vul je gegevens in. Het is ook mogelijk anoniem te doneren: vul in dat geval bij naam ‘anoniem’ in. De betaalinstructies verschijnen vervolgens op het scherm en je ontvangt een bevestigingsmail. Omdat jouw donatie rechtstreeks naar Anne Marijn wordt overgemaakt, kun je alleen handmatig overmaken. De donaties worden 100% besteed aan het bestrijden van de gevolgen van de ziekte van Lyme.

Wil je zelf graag meelopen én je laten sponsoren, stuur dan een verzoek naar nienkebodaar@gmail.com (hoe meer lopers, hoe haalbaarder het doel!).

Reserveer 4 april in je agenda, en zoek zo veel sponsors als je kunt!
Deel als loper ook vooral de link: https://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-anne-marijn/
Lopen voor Lyme vindt plaats op zaterdag 4 april, bij het Henschotermeer, Utrechtse Heuvelrug.

Kan of wil je niet financieel bijdragen, maar wil je wel helpen? Deel dan bovenstaande link met je netwerk! Samen dragen we bij aan awareness voor de ziekte van Lyme!

Namens Anne Marijn, haar ouders en zus: dank jullie wel!

Teamcaptain Nienke

“You know, everybody dies. I’m going to die too. So will you. The thing is, to have a life before we die. It can be a real adventure having a life.” From: The world according to Garp, 1982.

Social media