Team Carmen

Opgehaald: 97% Teamleden: 16 Doel: €10.000

TEAM CARMEN
Inmiddels alweer 2 jaar geleden hebben wij met Team Carmen meegedaan aan Lopen voor Lyme. Carmen was op dat moment 2 jaar onder behandeling in België en zat in een erg moeilijke periode; ze moest haar korte wandelingen vervangen door een rolstoel, zodat ze op haar goede momenten kan genieten van de frisse buitenlucht. Op dit moment zitten we nog steeds in deze behandeling, die nog jaren gaat duren, maar zet Carmen stapjes in de positieve richting. We komen steeds dichter bij ons doel: de zware behandeling die ze ondergaat moet haar de komende jaren langzaam beter gaan maken, zodat ze weer echt van het leven kan genieten.

Sinds de vorige editie heeft Carmen enorme stappen gezet. Haar rolstoel staat inmiddels in de opslag bij haar ouders en ze probeert iedere week een kort moment op haar e-bike een rondje te fietsen. Ze is voor het eerst sinds jaren op vakantie geweest naar de Nederlandse kust om even uit te waaien op het strand en heeft op haar goede dagen de mogelijkheid om even 10 minuten buiten te wandelen, haar eigen eten te koken, een serie te kijken op Netflix en af te spreken met familie en vrienden/vriendinnen. Van samen een bosje bloemen halen tot een korte wandeling door het park maken: dit zijn voor ons allemaal nieuwe momenten die we jaren niet hebben kunnen doen. Ze wordt sterker! Het grootste gedeelte van de dag brengt Carmen echter nog steeds door met het nemen van medicijnen en extra vitamines en mineralen (circa 40 pillen per dag, injecties, infusen en zuurstoftherapie). Ook in februari en maart komt er weer een intensieve en pittige behandelingsperiode aan: de ziekte van Lyme is hard werken, vertrouwen en moed houden.

Om ook de komende jaren stappen te blijven zetten is het belangrijk dat Carmen doorgaat met haar behandeling. Helaas wordt de behandeling (circa €10.000-€12.000 per jaar) niet vergoed door de verzekeraar. Om nog een periode van behandelingen te kunnen betalen en Carmen weer een stukje beter te maken streven wij naar een bedrag van €10.000,-. Wij hopen dit met ‘Lopen voor Lyme’ bij elkaar te verzamelen en de bekendheid voor de ziekte te vergroten.

Wil jij helpen en doneren? Super bedankt! Volg daarvoor de onderstaande stappen.

DONEREN
1) Kies een loper die je wil steunen
2) Kies een bedrag wat je wil doneren
3) Maak het geld over

LET OP!
Na het kiezen van het bedrag krijg je het rekeningnummer van Carmen op je scherm te zien en moet je zelf het geld overmaken. Er komt dus geen IDEAL scherm.

TIKKIE
Wil je doneren middels een Tikkie? Gebruik dan de onderstaande link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=tS5F5df-RNygqQQ9o2hmrw

S O C I A L M E D I A – volg ons!
Meer over deze actie en (voorgaande) updates van Carmen zijn te lezen op Facebook en Instagram, super leuk als je ons daar gaat volgen!

FACEBOOK @teamcarmenlopenvoorlyme
https://www.facebook.com/teamcarmenlopenvoorlyme/

INSTAGRAM @lopenvoorlyme_teamcarmen
https://instagram.com/lopenvoorlyme_teamcarmen?igshid=1jrx9vzvv27fx

Social media

 

De lopers