Team Daphne Powerrr

Opgehaald: 90% Teamleden: 21 Doel: €10.000

Daphne heeft sinds anderhalf jaar de ziekte van Lyme. Ze heeft al diverse antibioticakuren gehad maar daar kreeg ze allergische reactie op of haar lichaam kon het niet verdragen. Dan moest ze weer stoppen, op kracht komen en begon ze een nieuwe kuur die ze dan ook weer niet volledig af kon maken omdat haar lichaam dat niet toeliet. Ze kan niet meer naar school, niet meer werken en brengt bijna iedere dag door op de bank omdat ze zo ontzettend beperkt is in haar energie en sociale leven.

Ze heeft iedere dag gewricht- en spierpijnen, erge vermoeidheid, hoofdpijnen, trillen van handen en benen. Niet op tenen of hakken kunnen lopen en door haar knieën zakken. Regelmatig grotere pupillen of ongelijke pupillen. Flink ontregelde bloeddruk regulatie waardoor ze na 5 – 10 minuten flauwvalt als ze staat. Daardoor kan ze zeer weinig ondernemen. Ook kan ze zich niet concentreren en lezen lukt ook niet meer doordat ze zich niet kan focussen. Brainfog of hersenmist noemen ze dat. Verder heeft ze veel last van alle prikkels om haar heen van bv geluid, licht, aanraking en geur.

Om vooruit te kunnen gaan moet ze voorlopig nog door met behandelen. Als ze door zou kunnen gaan, heeft zij een kans om sterker te worden en het uiteindelijk te winnen van deze infecties. Er zijn steeds meer ontdekkingen op het gebied van Lyme. Maar toegang tot die behandelingen word vaak niet vergoed en kost enorm veel geld.
Er gaat op dit moment veel geld naar het betalen van medicijnen, consulten met artsen en ondersteunende therapieën. We zoeken nu naar een behandeling die het lichaam van Daphne kan verdragen. Als we genoeg geld bij elkaar hebben gespaard kan ze misschien een behandeling in Duitsland volgen want daar zijn ze verder in onderzoek en behandelingen.

Alvast heel hartelijk bedankt!!

Social media

 

De lopers