Team Yana

Opgehaald: 8% Teamleden: 6 Doel: €15.000

Hoi!
Wij zijn team Yana! En ook dit jaar doen wij mee aan Lopen voor Lyme voor Miranda!
Dankzij Lopen voor Lyme is zij nog in leven!

Waarom lopen wij weer? Omdat zij het verdiend! Vier jaar geleden kreeg Miranda de diagnose
“ Neurologisch Lyme en persisterende Co infecties”. Deze diagnose kwam pas na 20 jaar! Op haar 17de had ze haar eerste tekenbeet en kreeg een E.M. Ze was (en is nog steeds) eigenwijs en ging niet naar een dokter, in die tijd was er weinig bekend over “teken” en de ziektes die zo’n beestje bij zich draagt. Uiteindelijk belandde zij in het ziekenhuis met een longontsteking en de ziekte van Pfeiffer. De link werd niet gelegd met Lyme en van daaruit begon de zoektocht.

Op haar 22ste kreeg zij de diagnose “Lupus” en “Fibromyalgie”. Ondanks vele therapieën en onderzoeken werd zij niet beter. Het was/ is letterlijk vallen en opstaan!
Toen vier jaar geleden de diagnose “ Chronisch Lyme” viel was dit een opluchting. Eindelijk kon er behandeld worden. Ook dit bleek een uitdaging aangezien vele therapieën niet aansloegen en zelfs zaken verergerden.

Miranda ligt al vier jaar in bed. Ze heeft een spraakgebrek, is spastisch, heeft epilepsie aanvallen, verlammingen, botpijnen etc. Zij heeft verschillende behandelingen gehad, zowel regulier als alternatief, helaas viel zij iedere keer terug. Toch blijft Miranda vrolijk, ze klaagt niet en geeft niet op! Zij blijft doorgaan waar velen al stoppen en blijft lachen. Lachen is haar medicijn!
Haar motto is “ Ik ben niet de ziekte!”, en daar hebben wij bewondering voor.

Miranda heeft gewerkt in de Ambulante Zorgverlening en zette circa tien jaar geleden haar eigen praktijk op om voornamelijk kinderen, volwassenen te begeleiden als Life Coach en Creatief therapeut. Uiteindelijk moest zij dit opgeven, dit was een enorme teleurstelling.
Miranda speelt piano en gitaar en maakt haar eigen liedjes. Echter sinds twee jaar kan Miranda niet meer zingen en wij zien het verdriet. Zij leeft (net als velen) in een donkere kamer, het is meer overleven dan leven.
Toch blijft zij zoeken naar alternatieven en geeft niet op! Zo is zij bezig met het schrijven van een boek, een verzameling van haar avonturen, gedichten, waarbij scherpe humor op de voorgrond staat!
Miranda is moeder van Hannah (11jr), partner van René, oudste dochter van Alida en de oudste zus van drie zussen. Zij is 39 jaar.

Steun ons en doneer! Als je niet kunt doneren help ons dan met het delen op social media, daar zijn we al dankbaar voor.

Team Yana

Ons Doel.
Miranda heeft uw donaties hard nodig voor:

– Operatie aan kaak en tanden.
– Medicatie
– Supplementen en hulpmiddelen
– Ziektevervoer
– Aanpassingen aan huis ( instapbad, verhoogd toilet)

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

Social media