Team Tick off

Opgehaald: 11% Teamleden: 6 Doel: €7.500

Wie had ooit kunnen denken dat die ene teek uit 2001 zo’n impact op mijn leven zou hebben. Het haalt nu mijn hele leven overhoop. Onverklaarbare klachten, zoals extreme vermoeidheid, spier-, zenuw- en gewrichtspijn, concentratie en geheugenproblemen, uitvals- en verlammingsverschijnselen. Na meerdere misdiagnoses en verkeerde medicatie die de klachten alleen maar verergerden, kan geen arts mij vertellen wat er met mij aan de hand is.

Gelukkig ben ik een doorzetter, creatieve enthousiaste alles-willer die geniet van het leven. Mijn succesvolle onderneming heb ik noodgedwongen op een lager pitje moeten zetten. Maar ondanks dat blijf ik positief en vrolijk en roei ik met de riemen die ik heb. Op eigen kosten heb ik onderzoek laten doen in Duitsland, om nu eindelijk eens te weten waar ik tegen vecht. Daaruit kwam de diagnose Chronische Lyme (variant garinii en burgdorferi) varianten die zichzelf zo kunnen veranderen dat ze zich ook in de cel (intracellulair) nestelen en zich als het ware vermommen en verstoppen. Daarnaast heb ik verschillende co-infecties verspreid over mijn hele lichaam, waardoor mijn zenuwstelsel, huid, bindweefsel, lymfe, bijholtes, afweer, lever, gewrichten en wervelkolom erg worden belast. Na meer dan 15 jaar vrij spel te hebben heeft de bacterie het zich comfortabel gemaakt in mijn lichaam en is het niet opgelost met een simpel anti-bioticakuurtje.

Nederland erkend het Duitse onderzoek en de diagnose Chronisch Lyme bestaat niet. Hierdoor kan ik alsnog niet regulier behandeld worden en kan ik ook bij andere instanties niet terecht. Onbegrijpelijk! Dan maar zonder hulp op zoek naar mogelijkheden, want ik ben er stelling van overtuigd dat het allemaal beter wordt. Inmiddels ben ik alweer 2 jaar ziek thuis en niet in staat om te ondernemen. Tot nu toe heb ik alle behandelingen, de benodigde medicatie en supplementen zelf bekostigd. Geen inkomsten maken het nu een uitdaging om mijn huidige behandeling volledig af te maken. Het eind is in zicht net als de bodem van mijn financiële buffer!

Mijn doel is om 7.500 euro op te halen zodat ik mijn behandeling in 2020 helemaal af kan maken, alle benodigde medicatie, supplementen en eventuele extra onderzoeken kan bekostigen. Ik heb jullie hulp hard nodig voor een eerlijke kans op een gezonder leven.

Hoe kun je helpen?
Doneer > Elke loper gaat zijn/haar eigen uitdaging aan en die kun jij sponseren door middel van een donatie. Alle donaties gaan rechtstreeks naar mij voor mijn behandeling.
Actie > Wil je meelopen of heb je een idee voor sponsoracties? Stuur mij dan een berichtje!
Deel > Niet iedereen heeft financiën of tijd beschikbaar, geen probleem. Je helpt mij (en de andere teams) ook door de link www.lopenvoorlyme.nl/team/ticked-off/ of de Lopen voor Lyme actie in je netwerk bekend te maken.

Alvast bedankt voor uw donatie! Ik waardeer dit enorm.

Social media